Interessante lezingen door drs. Rafik Dahman

De komende maanden staan er verschillende interessante lezingen op het programma in het ICCLR. Deze worden verzorgd door drs. Rafik Dahman, waarin hij diverse hedendaagse thema’s aansnijdt. We beginnen de lezingenreeks met een sessie over het verkrijgen van de juiste islamitische kennis (7 december). In het nieuwe jaar, op 11 januari aanstaande, gaat Dahman vervolgens in op de omgang tussen moslims en niet-moslims, gevolgd door een lezing over de verplichte da’wa (8 februari). De reeks wordt afgesloten met een sessie over de gulden middenweg van de islam en hoe om te gaan met de uitersten binnen het geloof.

De lezingenreeks van drs. Rafik Dahman zijn gratis toegankelijk en vinden allemaal plaats na afloop van het isha-gebed.

Locatie: Islamitisch Cultureel Centrum Leidsche Rijn (ICCLR).

 

Leave a Reply